Родителите на изчезналата Ивана от Дупница обявяват парична награда за

...
Родителите на изчезналата Ивана от Дупница обявяват парична награда за
Коментари Харесай

50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница

Родителите на изчезналата Ивана от Дупница афишират парична премия за индивида който я откри. Момичето е в неопределеност повече от месец. " Чувстваме се обезверени. Вече 36 дни не знаем детето къде се намира. Затова взехме решение да дадем премия в размер на 50 000 лв. за този, който уточни и ни докара детето живо и крепко. Надяваме се всичко да приключи щастливо. Надеждата ни крепи към момента, че е жива ", показа пред Българска национална телевизия майката на Ивана - Мария Георгиева.

Тя се обърна към Ивана и ѝ сподели, " в случай че ни гледа, да знае, че я обичаме и че имаме вяра, че ще се върне в най-скоро време ". Последната информация, с която родителите на изчезналото момиче разполагат е, че " следите ѝ се губят на 22 февруари към 18.00 часа вечерта.

" Моля те, дъще, да се прибереш по-скоро! Стига към този момент ни тормози ", сподели още майката.

Майката и бащата не престават да са на мнение, че допустима причина за изгубването на щерка им е тормоз от съученици, поради който тя може да е избягала. Според тях от учебното заведение ѝ не демонстрират никаква ангажираност към издирването на Ивана.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР