Родителите на Благой Георгиев не понасят половинката му Златка Райкова,

...
Родителите на Благой Георгиев не понасят половинката му Златка Райкова,
Коментари Харесай

Родителите на Благо не искат Златка

Родителите на Благой Георгиев не понасят половинката му Златка Райкова, писа „ Галерия “. Макар че посрещнаха празниците дружно с майката на плеймейтката, въздухът можел да се реже с нож.

Жоро и Румяна Георгиеви през цялото време не харесвали плеймейтката поради скандалното й минало и дългия лист с мъже в живота й. Те увещавали футболиста да си откри по-достойна жена, само че влюбчивият Джизъс не желал и да чуе. А когато Благо и Златка им съобщили, че имат намерение да се женят, към този момент било прекомерно късно.

Златка и Азис се сдобриха в Дубай

Именно точно на Коледа футболистът събрал родителите си с майката на Златка, с цел да предложи на обичаната си. Бъдещите свекъри на плеймейтката се престорили на щастливи, само че вътрешно им се плачело. Злати също допринасяла за неприязънта им. Именно по нейно гледище Георгиев влезе в „ Биг Брадър “, макар че Георги и Румяна били извънредно срещу. Русата Златка в допълнение наля масло в огъня, като заяви пред цяла България, че бъдещото им бебе ще вземе името на майка й – Виктория.

Годежът на Златка и Благой - заплатен

Така нито едно от децата на Благо няма да бъде кръстено на родителите му. Двамата му наследници от Христина – Йоана и Давид, са с древен имена, а синът му Елай от Есмер е кръстен на майка си. Георги и Румяна се надявали най-малко четвъртото дете на Благо да вземе тяхната буквичка, само че Златка изрично отказала.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР