Родителите на Алексей Навални благодариха днес на хилядите руснаци, отдали

...
Родителите на Алексей Навални благодариха днес на хилядите руснаци, отдали
Коментари Харесай

Родителите на Навални благодариха на всички, отдали почит на гроба на сина им

Родителите на Алексей Навални благодариха през днешния ден на хилядите руснаци, отдали респект на гроба на опозиционния водач в Москва, съобщи Франс прес.

Навални, считан за зложелател номер едно на президента Владимир Путин, умря предишния месец на 47-годишна възраст в наказателна колония в Арктика. Той бе заровен на 1 март в столицата.

" Изказваме нашата голяма признателност и поздравяваме всички тези, които пристигнаха и не престават да идват на гробището, на тези, които носят цветя, пишат за Алексей, спомнят си за нашия наследник и се молят за него! Благодарим ви, че си спомняте, този спомен ни дава вяра! ", написаха Анатолий и Людмила Навални в обръщение, оповестено през днешния ден от вдовицата на съветския опозиционер Юлия, която живее в заточение. 

Хиляди хора посетиха гроба на Навални, който е затрупан с цветя, като притокът не стопира, отбелязва Агенция Франс Прес и Българска телеграфна агенция. 

Екипът на съветския опозиционер твърди, че той е бил погубен от Кремъл - обвинявания, които съветските управляващи отхвърлят.

Другата седмица в Русия ще бъдат създадени президентски избори, които се чака да бъдат извоювани без проблеми от Путин.

От екипа на Навални призоваха неговите последователи да се съберат в изборните секции на 17 март - последния ден от тридневното гласоподаване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР