Родителите на 32-годишната Кристина Дунчева , която уби брутално двете

...
Родителите на 32-годишната Кристина Дунчева , която уби брутално двете
Коментари Харесай

Родителите на Кристина с разтърсващи разкрития за убийството на дечицата ВИДЕО

Родителите на 32-годишната Кристина Дунчева, която умъртви брутално двете си деца - Ивон и Васил, направиха разтърсващи разкрития в ефира на Нова тв. Те описаха за последните 6 години от живота на семейство, които съгласно тях са били изпълнени с принуждение и оскърбление.

И съгласно тях, точно това е била повода, довела до нещастието.

"Когато се настани при него, не ни се обаждаше постоянно. Исках да я слушам и виждам. Преди години й звъннах, тя подвигна и сподели: "Да, мамо " и чух по какъв начин той крещи и я удря и затвори телефона. Тя не ни послуша. Казваше, че го обича и е привързана. Казваше, че ще направи всичко, поради детето й. С времето загуби блясъка в очите си ", сподели майката на Кристина Валентина Дунчева.

Валентина Дунчева споделя за диалог с щерка си, в който Кристина й е разказала, че е плакала всякога, когато е отивала при фамилния педиатър с децата си.

"Ревях и плачех, тъй като не можех да кажа какво става, когато сме сами ", казвала Кристина на майка си.



Валентина Дунчева твърди, че щерка й е желала цялостна къща с деца и е била доста щастлива, когато е забременяла за повторно.

Бащата на Кристина показа, че мъжът й я е удрял по главата "за да и размъти мозъка ".

"Сестра ми сподели, че е посягал на децата, с цел да ги възпитава с казармени способи. Тя трябваше да ни каже всичко, да не се тормози. Той й е казвал, че в случай че си тръгне от него може да я блъсне кола или на нас да ни се случи нещо ", твърди братът на Кристина - Илиян Дунчев.

"Уреждала съм я с локален психиатър. Казваха, че е краткотрайна меланхолия и би трябвало да има осъзнаване. Не предполагахме, че издевателствата са такива ", сподели майката.

В писмените си показания пред полицията Кристина загатва, че е била унизена и от свекър си.

"Питал съм я дали има нещо със свекъра, а тя ми споделяше, че косата й настръхва като чуе за него ", споделя татко й.



Попитан дали в миналото е удрял като родител Кристина, той съобщи, че в никакъв случай не би го направил.

Как ще удрям болно дете? Тя се чепкаше. Може да е имала синки, само че да протягам ръка на болното си дете? Тя е била изнервена и търсеща помощ ", показва той.

В нощта на убийството Кристина е писала на майка си. Тя е търсела помощ и й споделила, че към този момент не устоя, само че в хода на диалога е спряла да дава отговор и е изчезнала. След това родителите й отишли да я търсят в жилището, в който живее с мъжа си и двете си деца.

"Звъняхме й няколко пъти. Чак на третия път ми подвигна и ми сподели, че той я е заключил и прави някакви номера. Той чакаше на улицата и се качихме дружно. Той разруши вратата с крайник. Двете дечица бяха на пода, а тя седеше и гледаше в една точка. Съпругата ми припадна и полицията пристигна. Георги отиде в другата стая, падна и се изправи. Той не погледна децата ", разкрива бащата.

"Била е заплашвана или е желала да избави децата си от бъдещето им в тази къща. Вината на Кристина е, че доста мощно обича. Ако имаме виновност ние, ще си я поемем ", сподели майката.



Според мен тя не е мислела по какъв начин ще спре живота им. Аз мисля, че не е отговорна. Мисля, че Кристина е майка, а не палач и има някой, който го е сътворил и някой, който го е направил. Споделяла ми е, че той непрестанно е вменявал, че ще я накара да се самоубие.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР