Родилите се завръщат. Във вторник бившият президент Доналд Тръмп популяризира

...
Родилите се завръщат. Във вторник бившият президент Доналд Тръмп популяризира
Коментари Харесай

Доналд Тръмп споделя фалшива конспиративна теория. Ники Хейли няма право да бъде президент

Родилите се завръщат.

Във вторник някогашният президент Доналд Тръмп разпространява тайна доктрина, съгласно която неговият републикански противник, някогашният губернатор на Южна Каролина Ники Хейли, не може да бъде определена за президент, защото родителите й не са били жители на Съединени американски щати, когато тя се е родила.

77-годишният Тръмп показа погрешното изказване за своя сътрудник претендент за президент на Републиканската партия, когато разгласява публикация от Gateway Pundit в своята платформа Truth Social.

„ В обстановката на Ники Хейли отчетите демонстрират, че нейните родители не са били жители на Съединени американски щати по време на нейното раждане през 1972 година “, се споделя в крайнодесния уеб страница.

„ Въз основа на конституцията, тълкувана от @Paulingrassia, това дисквалифицира Хейли от кандидатурата за президент или вицепрезидент според 12-та корекция. “

„ Ученият по право “, представен в публикацията, е приключил юридическия факултет на Корнел през 2022 година 12-та корекция дефинира процедурата за мазета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР