Роботизацията, автоматизацията, 3D принтирането и високотехнологичните машини в полза на

...
Роботизацията, автоматизацията, 3D принтирането и високотехнологичните машини в полза на
Коментари Харесай

От днес бизнес-форумът MachTech&InnoTech разкрива потенциала в сектор „металообработване“

Роботизацията, автоматизацията, 3D принтирането и високотехнологичните машини в интерес на металообработката. От през днешния ден до 18 април всички те ще разпрострат потенциала, защото през днешния ден започва 11-ото издание на индустриалното бизнес-изложение MachTech&InnoTech Expo . Заемайки четири от залите на Интер Експо Център форумът се трансформира в интернационална платформа за развиване на бизнеса, основаване на контакти и определяне на нови пазари. Тази наклонност се добавя и от събитието, че с групови участия се включват компании от Австрия и Чехия.

„ Предстои да бъдем очевидци на най-мащабното издание “, разясняват дни преди началото уредниците. Общата изложбена повърхност надвишава 10 000 кв.м., а посетителите ще могат да се срещнат с представители на повече от 190 компании от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция.

Смарт очила и новаторски машини – акцент на австрийския щанд

Умните технологии ще заемат централно място в наличието на компаниите от Австрия. Сред тях е BARCOTEC – компания, която ще показа индустриални смарт очила и напълно гласово управлявания таблет инсталиран на глава "HMT-1 ". „ Интелигентно “ индустриално стъкло също ще притегли погледа на експертите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР