Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд признаха, че почти

...
Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд признаха, че почти
Коментари Харесай

Роби Уилямс: Няма секс след брака, всички го знаят, просто така стоят нещата

Роби Уилямс и брачната половинка му Айда Фийлд признаха, че съвсем не вършат секс. Бившият артист от групата Take That упрекна за неналичието си на либидо инжекциите с тестостерон, които е спрял да си бие, тъй като са влошавали депресията му. В взаимно изявление двойката настоя, че са „ на една и съща страница “, когато става въпрос за фамилиарност и са удовлетворени от неналичието на интензивност в спалнята.
Прочетете още
49-годишният Роби сподели пред вестник The Sun следното: „ Всички знаят, че няма секс след брака. Просто по този начин стоят нещата. Известно време одобрявах тестостерон, само че трябваше да спра. От него се снабдих с тези солидни квадратни плещи и започнах да наподобявам на пазач “.

„ Но сексът, който правихме, когато бях на тестостерон, беше необикновен – правехме го непрестанно. Бяхме ненаситни. Буквално не можехме да свалим ръцете си един от различен “, прибавя английският артист.

Роби споделя още: „ Този интервал ми липсва. Беше занимателно. Понякога обаче Айда се обръща към мен на дивана и ми споделя: „ Трябва да вършим секс “, а аз седнал съм там, хапвам мандарина и просто подвигам плещи. Е, от време на време се опитваме ", пише tialoto.bg.



43-годишната американска актриса, която се омъжи за попзвездата през 2010 година, обаче упорства, че двамата с Роби се радват на благополучен фамилен живот, макар неналичието на секс. Тя споделя: „ Интимността е значимата, значима страна на любовта. Но и без нея сме щастливи. “

Роби неотдавна показва невероятното си плътно телосложение, месеци откакто разкри, че през годините непрекъснато се е борил с наднорменото си тегло. Изпълнителят на шлагера Angels има четири деца от своята брачна половинка – две дъщери и двама сина (10-годишна щерка Теодора, 8-годишен наследник Чарлтън, 4-годишна щерка Коко и 2-годишен наследник Бо).

Във въпросното видео Роби е гол до кръста и си играе с дребния си наследник, облечен в къси панталони на Louis Vuitton.

Още през септември предходната година артистът призна, че най-сетне е благополучен с фигурата си, откакто е съумял да отслабне доста. Роби в предишното е приказвал намерено за другите си зависимости, както към храната, по този начин и към опиатите. Миналата година той издаде албума своя албум XXV, а неотдавна се завърна от своето турне, с което означи 25 години, откогато е почнал соловата си кариера (след напускането му от „ Take That “).



Говорейки пред The Sun, Роби сподели: „ Отслабнах, само че това е непрекъсната битка. Вътре в мен се крие един пълен човек. Благодаря на Бог за суетата и благодаря на Бог за работата ми, тъй като в случай че не правех това, което върша, с цел да си изкарвам прехраната, ме е боязън да си помисля по какъв начин щях да наподобявам и какъв щях да стана “.

Певецът, който от 20 години не използва алкохол, разкри, че най-сетне се е научил да приема себе си, откакто се е борил с ниско самочувствие в предишното.

Той показа: „ Преди се мразех и си мислех, че не мога да пея и наподобявам зле. Ако някой си е мислил, че се смотавам с надуто възприятие за лична значителност, в действителност беше тъкмо противоположното. “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР