Роберт Левандовски отбеляза първия си гол с екипа на Барселона

...
Роберт Левандовски отбеляза първия си гол с екипа на Барселона
Коментари Харесай

Левандовски с дебютен гол за Барса, Мората заби хеттрик на Юве

Роберт Левандовски означи първия си гол с екипа на Барселона при разгрома над мексиканския Пумас с 6:0 в разногласието за трофея „ Жоан Гампер “. Полският национал, който мина на „ Камп Ноу “ от Байерн Мюнхен през лятото, вкара след три минути от дребен ъгъл .

Педри добави второто и четвъртото попадения в 5-та и 19-та минута, като сред тях прецизен бе Усман Дембеле. Пиер-Емерик Обамеянг и Френки де Йонг, който продължава да бъде спряган за трансфер, оформиха крайния резултат след почивката.
Левандовски (д) откри резултата при разгрома над мексиканския Пумас.
Левандовски изигра роля и при втория гол на Педри, откакто го изведе по превъзходен метод на стрелкова позиция. Каталунците започват акцията си в Ла Лига с домакинство на Райо Валекано в събота.

Алваро Мората, който се завърна в Атлетико Мадрид през юли след две години чартърен в Ювентус, осъществя хеттрик в неделната другарска среща против италианския гранд в Торино .
Мората (л) бележи първото от трите си попадения в мрежата на "Старата госпожа ".
Испанският национал означи две попадения през първата част и оформи хеттрика си след почивката в мач, който бе изместен в Торино от Израел поради „ опасения за сигурността “ в района.

Матеус Куня добави четвърти гол за Атлети в добавеното време. „ Дюшекчиите “ стартират акцията си в Ла Лига против Хетафе на 15 август, до момента в който „ Старата госпожа “ е хазаин на Сасуоло в откриващия си мач от Серия А в същия ден. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР