Робърт Кийосаки се усъмни в бъдещето на биткойна. Освен това

...
Робърт Кийосаки се усъмни в бъдещето на биткойна. Освен това
Коментари Харесай

Робърт Кийосаки се усъмни в бъдещето на биткойна

Робърт Кийосаки се усъмни в бъдещето на биткойна. Освен това вложителят и създател на бестселъра „ Богат баща, безпаричен баща “ предложи нежелано бъдеще за щатския $.

„ Биткойн и щатският $ - надолу? Citibank разгласи, че предлага технология за блокчейн банкиране, с цел да трансформира институционалните спестявания в токени на Citibank, които могат да се употребяват за незабавни, 24/7 трансгранични транзакции. Сбогом биткойн и щатски $? " — написа милиардерът в обществената мрежа Х.

В средата на септември Citigroup предложи артикул, наименуван Citi Token Services, на институционални клиенти. Той преобразува активите на клиентите в цифрови токени, които могат да бъдат неотложно изпратени на всички места по света.

Услугата работи на частна блокова верига, която е благосъстоятелност и се ръководи от банката. Клиентите на Citi Token Services няма да би трябвало да основават собствен личен цифров портфейл, а вместо това ще имат достъп до услугата посредством съществуващите системи на банката.

Преди това Кийосаки неведнъж предвижда гибелта на щатския $ и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР