Робърт Грифин III и Джей Груден са открили нещо, за

...
Робърт Грифин III и Джей Груден са открили нещо, за
Коментари Харесай

Робърт Грифин III призовава за примирие с Джей Груден — но все още има едно последно предложение

Робърт Грифин III и Джей Груден са разкрили нещо, за което могат да се спогодят: Време е да спрем да ровим в предишното.

След една грозна седмица на сочене с пръст за неприятното им показване във Вашингтон, двамата се споразумяха за преустановяване на огъня.

„ Няма повече напред-назад “, написа 33-годишният Грифин на X в петък. „ Всички вършим неточности и уроците, научени от предишните ни неточности, ни оказват помощ да растем и да ставаме по-добри. Както се споделя, в живота не е значимо какво ти се случва, а по какъв начин реагираш. Така че благодаря на Бог за всичко. Показване на поканата към момента важи @Coach_JayGruden. “

По-рано денем 56-годишният Груден пое част от отговорността за това, че не е оказал помощ на Грифин да израсне като състезател, и даде знак, че няма да приказва повече за времето им дружно.

„ Продължавайки напред, сигурен съм, че Робърт има по-важни неща за диалог, както и аз “, сподели Груден в „ Taking the Points Show “. „ В края на деня направих всичко допустимо да направя RG3 добър иг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР