Робърт Ф. Кенеди младши обмисля куотърбека на НФЛ Арън Роджърс

...
Робърт Ф. Кенеди младши обмисля куотърбека на НФЛ Арън Роджърс
Коментари Харесай

RFK младши дразни Арън Роджърс, Джеси Вентура като кандидати за вицепрезидент, на фона на стремежа да участват в гласуването в повече щати

Робърт Ф. Кенеди младши обмисля куотърбека на НФЛ Арън Роджърс и някогашния професионален герой, станал губернатор на Минесота Джеси Вентура като евентуални претенденти за неговата самостоятелна акция за президент, удостовери акцията на Кенеди пред CBS News.

Кенеди, който се кандидатира като самостоятелен и има двуцифрено национално гласоподаване против президента Байдън и някогашния президент Тръмп, си е обезпечил достъп до бюлетините в Хавай, Ню Хемпшир, Юта и Невада, съгласно акцията. Супер PAC, подкрепящ Кенеди, твърди, че има задоволително подписи, с цел да го включи в бюлетината в четири други щата, в това число евентуално бойни щати Джорджия, Мичиган и Аризона.

Стефани Спиър, ​​говорител на акцията, сподели пред CBS News, че двамата са в късия лист на Кенеди с евентуални кандидат-партньори, както и други, които тя не посочва. New York Times беше първият, който заяви за най-хубавите избори на Кенеди.

Minneapolis Star-Tribune че татко му " не е бил публично помолен " да се присъедин...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР