„Робърт Де Ниро иска да носиш маска. Така правят Морган

...
„Робърт Де Ниро иска да носиш маска. Така правят Морган
Коментари Харесай

Робърт Де Ниро: Носете маски

„ Робърт Де Ниро желае да носиш маска. Така вършат Морган Фрийман и Катрин Бигелоу”. Холивудските звезди поддържаха акция, призоваваща американците да покриват лицата си, с цел да спрат разпространяването на COVID-19.

Задължителното носене на маски се политизира в Съединени американски щати, откакто доста американци отхвърлиха да ги носят поради първичните спорни отзиви по отношение на тяхната успеваемост.

Президентът Доналд Тръмп най-сетне се поддаде на натиска и беше видян да носи маска на обществено място предходната седмица за първи път, даже откакто чиновници на Белия дом бяха тествани позитивно за вируса.

Като част от акцията “Mask Up America” носителката на “Оскар” Бигелоу е помогнала за основаването на осем 30-секундни телевизионни клипа, в които разнообразни артисти приканват американците да покриват лицата си.

„ Когато носиш маска, имаш моето почитание “, споделя Фрийман в един от видеоклиповете.

Де Ниро, Джейми Фокс и Роузи Перес също предложиха своите гласове и лица за публичната акция.

Кампанията започва един от огромните критици на Тръмп Андрю Куомо – губернаторът демократ на щата Ню Йорк, където над 32 000 са умряли от COVID-19.

Вирусът – който най-бързо се популяризира в огромни щати като Калифорния, Тексас и Флорида – е умъртвил над 137 000 души и е заразил над 3,5 милиона в Съединени американски щати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР