Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо, които участват в

...
Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо, които участват в
Коментари Харесай

Има нещо специално в това момче: Де Ниро за Ди Каприо

Робърт де Ниро и Леонардо ди Каприо, които вземат участие в три кино лентата дружно през последните 30 години, се срещат за първи път, когато Леонардо се явява на прослушване за драмата „ Животът на момчето “ („ This Boy’s Life “) от 1993 година, в която взе участие и Де Ниро.

Въпреки че Леонардо, който в този момент е на 49 години, не се е явил на прослушване за основната роля на Тобиас, Робърт споделя на продуцента какъв брой впечатлен е бил от прослушването на младия артист. Той споделя пред „ PEOPLE “: „ Казах на продуцент Арт Линсън: „ Арт, това момче беше в действителност доста забавно “. Не съм го притискал. Просто споделих: „ Това момче има нещо особено “, а те се замислиха и най-после наеха Лео “, споделя филмовият деец, който неотдавна призна, че желае да прекара допустимо най-дълго време до 9-месечната си щерка.

80-годишният Робърт и Леонардо не престават да работят дружно в драмата „ Стаята на Марвин “ от 1996 година и в престъпната уестърн драма „ Убийците на цветната луна “ от 2023 година на Мартин Скорсезе.

Говорейки за персонажите им от „ Убийците на цветната луна “, където той играе племенника на героя на Де Ниро, Леонардо неотдавна сподели пред „ Deadline “: „ Случи се по този начин, че направих филм „ Животът на момчето “, в който имах доведен татко принудител в лицето на Де Ниро. Така че това беше едно безумно съвпадане, направих цялостен кръг. Чувствах се по този начин, като че ли влизам в същия или сходен персонаж 30 години по-късно, пораснал. Де Ниро към момента играеше този принудител. Той беше оскърбителният доведен татко “.

„ Разработването на облика на Ърнест беше забавно, тъй като от всички неща, които изследвах – всички негови трудове, всички свидетелски показания, диалози с родственици в Оклахома – единственият резистентен детайл беше, че този човек е бил много муден и елементарно манипулируем, че персонажът на Де Ниро Хейл е имал психическа власт над него “, споделя още Лео, представен от БГНЕС.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР