Роб Райнхарт е 24-годишен младеж от Атланта, щата Джорджия, комуто

...
Роб Райнхарт е 24-годишен младеж от Атланта, щата Джорджия, комуто
Коментари Харесай

Напитката, с която никога няма да се налага да ядете

Роб Райнхарт е 24-годишен юноша от Атланта, щата Джорджия, комуто е омръзнало непрестанно да дава пари за храна и да готви. Неговото решение - напитка, която съдържа всички хранителни субстанции, от които организмът му има потребност, оповестява Vice.

Решен да харчи парите и времето си по по-ефективен метод, в сравнение с да обикаля по хранителни магазини и да се застоява в кухнята, Райнхарт забърква неповторима напитка, която му дава всички нужни витамини и минерали.

Течността е гъста и бежова на цвят и на пръв взор прилича примес за палачинки. Според Райнхард тя има отличен усет и след цели шест седмици консумация той към момента си я харесва.

Нарекъл я е Soylent и има вяра, че тя съдържа всички жизненоважни детайли от една уравновесена диета, само че единствено една трета от подлите калории. В нея се съдържат всички витамини, минерали, хранителни добавки, аминокиселини, мазнини и въглехидрати, от които има потребност организма.

" Нуждаем се ог въглехидрати, а не самун. От аминокиселини, а не мляко. Разбира се, може да ядете и крайните артикули, само че не всеки може да си ги разреши или пък желае да го прави ", изяснява американецът. " Организмът ни желае съставките, а не готовия артикул ".

Според него напитката е и много практично решение, защото не се постанова да миете чинии, да пазарувате, да водите разногласия за това какво би трябвало да се готви за вечеря или пък да плащате огромни сметки за ток и вода.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР