Рийз Уидърспун разкри, че носталгичната част в Топ Гън: Маверик

...
Рийз Уидърспун разкри, че носталгичната част в Топ Гън: Маверик
Коментари Харесай

„Топ Гън“ вдъхновил Рийз Уидърспун за Професия блондинка 3

Рийз Уидърспун разкри, че " носталгичната част " в " Топ Гън: Маверик " ѝ е дала концепцията за продължението на историята и в " Професия русокоска 3 ".

46-годишната актриса ще се завърне в ролята на Ел Уудс в дълго чаканото продължение на " Професия Блондинка 2: Червено, бяло и русо " от 2003 година, продължение на оригинала от 2001 година

Тя показа, че най-вече ѝ е харесало включването на ретроспекции от първия филм " Топ Гън " в продължението му, което излиза повече от 30 години след оригинала от 1986 година

Тя сподели пред USA Today: " Все още се надявам, че " Професия русокоска 3 " ще се получи по съвършения метод за аудиторията. Това е тъкмо като " Топ Гън ": дълго време почитателите чакаха да създадат друга версия на този филм и ми хареса носталгичните моменти, които включиха в него. Така че несъмнено това даде доста ентусиазъм на мен и екипа за това какво бихме желали да създадем с Ел Уудс и да се уверим, че имаме всички тези допирни точки, които бяха от голяма важност за хората [тогава] ".

Рийз призна, че героите във кино лентата са ѝ толкоз обичани, че желае да се увери, че продължението е съвършено. Тя добави: " Чувствам се по този начин, като че ли тези герои са мои другари, по тази причина ги запазвам в сърцето си. Никога не бих направила долнопробна, посредствена версия на тяхната история ".

Минди Калинг е създател на сюжета на третото продължение на „ Професия блондинка” дружно с Дан Гур.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР