Рийз Уидърспун и нейният съпруг Джим Тот сложиха край на

...
Рийз Уидърспун и нейният съпруг Джим Тот сложиха край на
Коментари Харесай

Рийз Уидърспуун ще бъде свободна за връзка с Том Брейди, след като приключи с развода си за 1 милиард долара!

Рийз Уидърспун и нейният брачен партньор Джим Тот сложиха завършек на съвсем 12-годишния си брак с бракоразвод, който се чака да коства над 1 милиард $.

Според източници, близки до двойката, те са работили по съглашение от месеци и към този момент са изяснили детайлностите към развода си.
                             

Въпреки продажбата на продуцентската компания на Рийз Hello Sunshine на стойност 900 милиона $, които някогашните съпрузи ще разделят като част от съглашението за развода, Рийз към момента ще управлява ежедневните интервенции на компанията. Hello Sunshine продуцира хитовия сериал на Apple TV+ The Morning Show.

С недвижими парцели на обща стойност от 46 милиона $, в това число три парцела в Нешвил и един в Калифорния, активите на двойката може да надвишават границата от 1 милиард $. Въпреки голямата сума, която би трябвало да разделят, източници близки до двойката споделят, че и Рийз и Джим желаят да запазят нещата цивилизовани.

 

Reese Witherspoon officially files divorce from Jim Toth; requests for joint custody of son.

Read the full story here:
— pikapika.ph (@pikapikaph)

Рийз се е съгласила на общо настойничество над 10-годишния наследник на двойката Тенеси. Рийз уточни " непреодолими разлики " като причина за раздялата и съобщи, че страните са сключили предбрачно съглашение в Калифорния през 2011 година, което съгласно нея е годно и изпълнимо.

Въпреки обстоятелството, че смесиха работата с удоволствието през последните 12 години, източници споделят, че и Рийз и Джим са подготвени за ново начало. Процесът на бракоразвод е разказан като " сложен ", само че се чака двойката да завърши нещата бързо.

 

Reese Witherspoon can be free to date Tom Brady after she settled over a $1B divorce
— usa jaun news (@UsaJaun)

Преди дни в медиите се появиха слуховете, че Рийз към този момент има връзка с някогашния брачен партньор на Жизел Бюндхен - Том Брейди. Засега двете звезди не са засичани обществено дружно и нито са удостоверили, нито са отрекли клюките по собствен адрес.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР