Rivian стартира в понеделник ограничена програма, която ще даде на

...
Rivian стартира в понеделник ограничена програма, която ще даде на
Коментари Харесай

Rivian стартира програма за лизинг за своя изцяло електрически пикап R1T в 14 щата

Rivian започва в понеделник лимитирана стратегия, която ще даде на клиентите в определени щати на Съединени американски щати опцията да наемат напълно електрически пикап R1T.

Засега клиенти, живеещи в 14 щата на Съединени американски щати, могат да получат достъп до програмата за лизинг посредством страницата за настройване на R1T на нейния уеб страница. Щатите, лист, който включва Аризона, Калифорния, Колорадо, Флорида и Тексас, са определени въз основа на фактори като къде се намират клиентите на Rivian и къде лизингът е най-популярен, съгласно компанията. Други квалифицирани щати включват Джорджия, Масачузетс, Мичиган, Мисури, Ню Джърси, Ню Йорк, Невада, Пенсилвания и Вашингтон.

Говорителят на Rivian Рейчъл Маниаго сподели, че компанията възнамерява да разшири своята лизингова стратегия, с цел да включи други модели и райони с течение на времето.

Според компанията лизингът е една от най-търсените варианти за финансиране. Rivian избра да стартира програмата с R1T, който беше първият електрически автомобил, пуснат в произвеждане. С доста от проблем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР