Ривър Плейт почете най-успешния треньор в историята на клуба Марсело

...
Ривър Плейт почете най-успешния треньор в историята на клуба Марсело
Коментари Харесай

Ривър Плейт почете с любопитна статуя легендарен треньор

Ривър Плейт уважи най-успешния треньор в историята на клуба Марсело Гаярдо с бронзова скулптура, която беше показана на почитателите през уикенда.

Монументът, който е висок 8 метра и тежи 6.3 тона, е подложен пред стадион " Монументал " и изобразява Гаярдо, който подвига един от двата трофея от Копа Либертадорес, които завоюва с клуба от Буенос Айрес.

Треньорът, който завоюва 14 трофеи с клуба от 2014 година до напускането си през декември, благодари за признанието.

" Искам да изразя своята признателност на моето семейство, на моите другари, на моя треньорски щаб и на играчите. Този клуб е страховит поради своята история, само че и поради своята популярност. Благодаря на почитателите. Винаги ще ви обичам. Израснах в този клуб и ще умра в този клуб ", сподели той.

Статуята обаче провокира разнопосочни страсти във почитателите, като обществените мрежи преливаха от мнения за нея. Някои последователи я сметнаха за обидна поради изпъкналата част в региона на слабините на треньора.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР