Ритуал за успех със сол, който можете да правите всяка

...
Ритуал за успех със сол, който можете да правите всяка
Коментари Харесай

Ритуал за късмет, успех и благоденствие

Ритуал за триумф със сол, който можете да вършиме всяка седмица

Какво ще се случи, в случай че един път седмично слагате сол под леглото? Как да го извършите вярно? Какви резултати ще донесе този обред?

Солта, както знаете, е незаменима в нашето домакинство и съвсем никое ядене не може без нея. Но за жалост малко хора знаят, че може да се употребява и за други цели: да вземем за пример за осъществяване на вълшебен ритуали. Солта носи сила, тя всмуква силата на хората, тъй че солта може да бъде заредена позитивно с избрани думи. По този метод, благодарение на солта, можете да привлечете триумф, пари и доста други позитивни неща в живота си.

И по този начин, за този обред вземете две чаени лъжички сол и я поставете в някакъв съд, може да е чинийка или някакъв дребен буркан – няма значение. Поставете я под леглото и произнесете следните думи:

Бедите стоят надалеч, тъгата заобикаля дома ми. Сол, ти разкриваш шанса за мен и ме предпазваш от злото. Така да бъде!

Вижте още: Великденски яйца с кондензиран цвят

Солта би трябвало да престои под леглото в продължение на 24 часа. След това й благодарете и я изхвърлете в мивката. Можете да организирате този обред, колкото желаете. Обикновено би трябвало да се повтори, когато резултатът от предходния обред отслабне.

Затова изпълнявайте този обред за триумф по-често. Освен това, солта ще ви пази по време на сън.

Повтаряйте си следната фраза: “Енергията на благосъстоянието и просперитета ме изпълва! ”

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР