Рисковете от пряка военна конфронтация между Русия и САЩ непрекъснато

...
Рисковете от пряка военна конфронтация между Русия и САЩ непрекъснато
Коментари Харесай

Русия: Нараства рискът от война със САЩ!

Рисковете от директна военна борба сред Русия и Съединени американски щати непрестанно нарастват, съобщи почитан съветски посланик, представен от Sky News.

Владимир Ермаков, началник на отдела за неразпространение на нуклеарно оръжие на външното министерство в Москва, сподели пред съветската държавна осведомителна организация ТАСС, че Вашингтон ескалира рисковете посредством държанието си по отношение на Москва.

„ Ако Съединените щати продължат да следват настоящия си курс на борба с Русия, като залозите непрестанно ескалират на ръба на плъзгане в директен въоръжен спор, тогава ориста на СТАРТ (договора за нуклеарните оръжия) може да е превдварително решен “, съобщи Ермаков.

Съединени американски щати споделиха на Русия през март, че ще спрат да обменят някои данни за своите нуклеарни сили след отхвърли на Москва да направи това. Те нарекоха това отговор на прекратяването на присъединяване на Русия в контракта Нов СТАРТ. „ Най-острата опасност през днешния ден е обвързвана с заплахата от нуклеарна ескалация вследствие на директна военна борба сред нуклеарни сили. И тези опасности, за най-голямо страдание, непрекъснато нарастват “, уточни съветският посланик.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР