Риши Сунак щеше да окаже огромен натиск“ върху Борис Джонсън

...
Риши Сунак щеше да окаже огромен натиск“ върху Борис Джонсън
Коментари Харесай

Сунак щеше да окаже „огромен натиск“ върху Джонсън – разследване на Covid в Обединеното кралство

Риши Сунак щеше да окаже „ голям напън “ върху Борис Джонсън да няма есенно блокиране – до момента в който затварянето на учебни заведения можеше да бъде избегнато, Covid в Обединеното кралство беше обявено следствие.

Бившият английски министър на опазването на здравето Мат Хенкок беше разпитан от Хюго Кийт KC по отношение на системата на равнища за ръководство на разпространяването на Covid и моментът, в който беше решено, че е належащо второ национално блокиране през 2020 година

Той изрази мнение, че видяно обратно, учебните заведения може да не е трябвало да затварят, в случай че бяха подхванати дейности за надзор на разпространяването на вируса доста по-рано.

Размяна на WhatsApp от октомври 2020 година сред господин Хенкок и кабинета Секретарят Саймън Кейс сподели по какъв начин господин Хенкок е упорствал за информация от среща на 30 октомври, за която той твърди, че е бил „ блокиран “ да участва.

 

Това предполагаше, че господин Сунак – тогава канцлер – поддържа по-строг надзор, когато става дума за учебните заведения, вм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР