Риши Сунак ще се обърне към нацията от Даунинг стрийт

...
Риши Сунак ще се обърне към нацията от Даунинг стрийт
Коментари Харесай

Риши Сунак ще се обърне към нацията на пресконференцията на Даунинг стрийт днес

Риши Сунак ще се обърне към нацията от Даунинг стрийт през днешния ден, откакто оцеля още един ден на безпорядък на торите поради политиката му към Руанда.

Премиерът ще направи забележки в средата на сутринта, преди да отговори на въпроси на конференция единствено часове откакто бунтовниците предизвестиха, че законодателството му е " съдбовно неправилно ". Според някои отчети водачът на торите ще употребява обръщението си в четвъртък, с цел да призове Камарата на лордовете да поддържа законопроекта за Руанда преди огромна борба в горната камара.

След дни на закани от фракции на десните на торите, единствено 11 депутати от торите, в това число някогашния министър на вътрешните работи Суела Браверман и някогашния министър на имиграцията Робърт Джерик, гласоподаваха срещу. Други 18, в това число някогашният заместник-председател на партията Лий Андерсън - който трагично напусна в символ на митинг във вторник - десният Джонатан Гълис и някогашният министър председател Тереза ​​Мей не гласоподаваха.

Премиерът го сподели преди този момент е него...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР