Риши Сунак на два пъти отказа да повтори експлозивното твърдение

...
Риши Сунак на два пъти отказа да повтори експлозивното твърдение
Коментари Харесай

Риши Сунак отказва да повтори твърдението на Кеми Баденок, че бившият шеф на пощата лъже

Риши Сунак на два пъти отхвърли да повтори избухливото изказване на бизнес секретаря Кеми Баденок, че някогашен началник на пощата лъже за това, което му е споделило държавното управление да направя.

Министър-председателят беше провокиран да поддържа изключителното изказване, което госпожа Баденок направи за Хенри Стаунтън в понеделник. Г-н Стонтън беше упрекнат в „ очевиден опит за възмездие “, откакто съобщи, че му е подредено да забави обезщетенията за пощенски началници, в това число Алън Бейтс.

На PMQs Кийр Стармър попита дали господин Сунак е подготвен да повтори изказване, че господин Стонтън лъже. Г-н Стармър също сподели, че открита записка наподобява „ опонира “ на изказването на госпожа Баденок и прикани премиера да проверява.

Премиерът заекна: „ Г-н представител, както сподели бизнес секретарят в понеделник, тя попита Хенри Стонтън да се отдръпна, откакто бяха повдигнати съществени опасения. Тя изложи аргументите за това и цялостната история в Камарата по-рано тази седмица. " Той продължи да твърди, че министрит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР