Риши Сунак каза, че това не е резултатът, който искахме“,

...
Риши Сунак каза, че това не е резултатът, който искахме“,
Коментари Харесай

Три варианта, които правителството обмисля да накара плана за депортиране в Руанда да проработи - и техните недостатъци

Риши Сунак сподели, че това „ не е резултатът, който искахме “, само че един непослушен министър-председател даде обещание полетите да излетят напролет на идната година, заявявайки, че проектите му ще облекчат опасенията, повдигнати от Върховния съд.

Г-н Сунак, под напън от страна на депутати за правото на неговата партия да понижи миграцията към Обединеното кралство, се споделя, че взема три ориентиран метод, с цел да направи неговия проект за Руанда, който към този момент коства на данъкоплатците £140 милиона, жизнерадостен.

Първата част от този проект беше Обединеното кралство да актуализира своя меморандум за съгласие с Руанда до контракт. Г-н Cleverly се срещна със своя сътрудник Винсент Бирута, с цел да напише перото на хартия на гала по сключване и да разиска основни последващи стъпки по по този начин нареченото партньорство за миграция и икономическо развиване.

След решението на Върховния съд по отношение на На 15 ноември господин Сунак настоя, че държавното управление от месеци е работило върху изключителни ограничения и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР