Риши Сунак хвърли тежестта си зад призивите за разследване дали

...
Риши Сунак хвърли тежестта си зад призивите за разследване дали
Коментари Харесай

Риши Сунак подкрепя призивите за разследване за лишаването на бившата шефка на пощите Паула Венелс от CBE

Риши Сунак хвърли тежестта си зад апелите за следствие дали някогашната шефка на пощите Паула Венелс би трябвало да бъде лишена от нейния CBE.

Даунинг стрийт съобщи, че министър-председателят „ споделя силата на обществото и възприятието на отвращение “ и сподели, че „ твърдо би подкрепил “ Комитета за лишаване на почести, „ в случай че решат да проверяват “. Това идва като петиция, призоваваща госпожа Vennells да загуби достойнството, притегли повече от един милион подписа.

Премиерът няма публична роля при решаването кои случаи да бъдат прегледани от комисията за лишаване на почестите, която се привиква според Службата на кабинета, само че остава на разстояние от държавното управление. Г-н Сунак беше подложен на напън през последните дни да се намеси след публичното отвращение от абсурда, неотдавна драматизиран в господин Бейтс против пощата на ITV.

Говорейки на събитие в Ланкашър, господин Сунак сподели, че абсурдът е „ безусловно ужасяваща правосъдна неточност “ и „ би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да го изправим “. Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР