Рио Фърдинанд омаловажава влиянието на звездата на Ливърпул Доминик Собошлай

...
Рио Фърдинанд омаловажава влиянието на звездата на Ливърпул Доминик Собошлай
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд настоява, че звездата на Ливърпул е „прекалено рекламирана“ и не заслужава похвала

Рио Фърдинанд омаловажава въздействието на звездата на Ливърпул Доминик Собошлай макар бързото начало на живота на унгарския национал на Анфийлд.

Szoboszlai, 23, се причисли към страната на Юрген Клоп в трансфер с огромни пари от Република България Лайпциг през лятото. Новият номер осем беше един от четиримата полузащитници, които се реалокираха в Мърсисайд през лятото, дружно с Алексис Мак Алистър, Уатару Ендо и Райън Грейвенбърч, защото Ливърпул се стремеше да отговори на загубата на звезди, в това число Фабиньо и Джордан Хендерсън.

Дотук беше, толкоз добре за алените, които са с три точки преднина на върха в таблицата на Висшата лига след 20 мача. Szoboszlai вкара два пъти по време на този мач, добавяйки чифт асистенции, до момента в който цялостната му игра провокира похвали.

Фърдинанд обаче не е толкоз уверен. Бившият бранител на Англия и Манчестър Юнайтед не е видял задоволително от Szoboszlai, с цел да оправдае степента на хвалба, която играчът е получил от почитателите, даже и да е харе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР