Рима Мойсенко, кандидат на медицинските науки, терапевт и диетолог, посъветва

...
Рима Мойсенко, кандидат на медицинските науки, терапевт и диетолог, посъветва
Коментари Харесай

Повече плодове за здрав организъм след COVID

Рима Мойсенко, претендент на медицинските науки, терапевт и диетолог, посъветва да се употребяват артикули, които ще спомогнат за възобновяване на организма след ковид.

В изявление за Радио-1 експертът отбелязва, че тялото се нуждае от витамини след вируса, които се съдържат в плодовете.
 Плодовете, които намаляват риска от ИНФАРКТ Плодовете, които намаляват риска от ИНФАРКТ
Доказано е, че хората, които постоянно похапват безкостилни плодове, имат по-ниско кръвно налягане. В днешната публикация ще ви разкажем кои хр...

" Със сигурност имаме потребност от антиоксиданти. Нуждаем се както от полипреноли, по този начин и от полифеноли - това са рафинирани антиоксиданти, които се срещат преди всичко в тъмните плодове. Това са арония, черно и алено френско грозде, малини и като цяло цялата палитра от ярки, цветни плодове, това са антиоксиданти, които са доста потребни “, - сподели Мойсенко.

" Наложително е да се усъвършенства действието на червата, по тази причина се нуждаем от фибри под формата на разнообразни зеленчуци: да вземем за пример цвекло. Това ще бъде огромен плюс при обезпечаването освен на фибри, само че и на витамин В9, фолиева киселина и спомагателни антиоксиданти. Тоест това са всевъзможни зеленчуци - пресни, варени, зеленчуци от градината ", сподели тя.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР