Ричард Талман от The Repair Shop може да е напуснал

...
Ричард Талман от The Repair Shop може да е напуснал
Коментари Харесай

Ричард Талман от The Repair Shop почти отказа сериала на BBC поради опасения, че кариерата му е приключила

Ричард Талман от The Repair Shop може да е напуснал учебно заведение с „ нищо друго с изключение на документ за умения в колоезденето “, само че тези дни той е един от най-хубавите бижутери в страната.

Когато не се появява в хитовото предаване на BBC, водено от водещия и реставратор на мебели Джей Блейдс, което носи наслада както на гостите, по този начин и на феновете, когато екипът поправя обичани и постоянно сантиментални предмети до предходната им популярност, Ричард ръководи своя личен бижутерски бизнес.

Но 44-годишният мъж разкри, че съвсем не е приел The Repair Job, когато получи позвъняване от продуцентите на BBC – защото смяташе, че това е смешка. Той призна: „ Имаше отговор на стационарния телефон на работилницата, в който се споделяше: „ Аз съм откривател за шоу, наречено The Repair Shop, и се чудехме дали бихте се заинтересували да поправите някои бижута по малкия екран. “ отидох да натисна заличаване, тъй като допуснах, че е смешка, само че жена ми потърси в Google телефонния номер и излезе като продуцентска к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР