Риби, Близнаци, Дева и Стрелец – това са четирите слънчеви

...
Риби, Близнаци, Дева и Стрелец – това са четирите слънчеви
Коментари Харесай

Кои са подвижните знаци и каква е съдбата им

Риби, Близнаци, Дева и Стрелец – това са четирите слънчеви преносими знаци. Те са най-хубавите медиатори и дипломати, обичащи пътуванията, свободата и всичко забавно в живота.

Риби. Подвластни на Водата, те са гъвкави, многопластови и даже – загадъчни. В живота си непрекъснато се движат – даже да не е от място на място, то най-малко от едно занятие на друго. Способни са както да изслушват проблемите на другите, по този начин и да надуят главата на всеки, податлив да слуша, с безкрайното си мрънкане.

 Зодия Риби

Богатото въображение и вродената вътрешен глас прави Рибите подобаващи за научното занятие. Постигат всичко, с помощта на благия си темперамент и способността да следват неразделно фантазиите си.

Не се стремят към лидерски позиции, в случай че не са измежду редките представители на Слънчевия знак на Рибите, наподобяващи акули.

Състраданието им е вродено, което ги трансформира в едни от най-хубавите лекари, ветеринари и даже – градинари.

 Зодия Близнаци

Близнаци. Пъргав разум в композиция с непрекъснато предпочитание за придвижване – към това подтиква Въздухът, настойник на преносимия знак Близнаци. Изключително многообразни и многослойни, те реализират всичко, с което се захванат.

Това от време на време е необичайно, защото се славят като много непостоянни. Способни са на всичко, само че единствено когато съумеят да отворят съзнанието и сърцето си към новите хрумвания и благоприятни условия. Идеалната специалност за тях цени острият им разум, сладкодумието, богатото въображение и нестихващо омагьосване.

 Зодия Дева

Дева. Тази земна зодия залага единствено на практичните и добре премислени решения. Въпреки това, тя не се усеща добре в скучните и еднообразни специалности. Девата се впуска в каузи, за които е нужна. Тя обича да оказва помощ, само че и да бъде оценена.

Ако това стане, тя може да се отдаде напълно и безусловно за идеята. Изумителна за близките е дарбата да открива неточности и да съзира пропуски там, където никой различен не ги вижда.

Девите не се стремят да са водачи, а даже да им изпадне сходна опция, те избират да я преотстъпят на различен, до момента в който в сянка се грижат за реда.

 Зодия Стрелец

Стрелец. Огънят държи Стрелеца непрекъснато безсънен. Всякакви провокации, без значение физически или духовни, го съпътстват през целия живот. Професиите, където могат да се показват с възторг и идеализмът им е оценен по достолепие, са подобаващи за тях.

Изпитват непрестанна нужда от промени, като най-малко един път годишно се нуждаят от промяна на ситуацията. Повечето от тях напущат дома си рано, с цел да преследват невъзможните си фантазии. И от време на време съумяват.

Весел и влюбчив симпатяга, от време на време недодялан в искреността си, Стрелецът в никакъв случай не стои на едно място и не се преценява изключително с околния свят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР