Риана е щастливо влюбено от вече повече от две години,

...
Риана е щастливо влюбено от вече повече от две години,
Коментари Харесай

Риана се размечта за сватба

Риана е щастливо влюбено от към този момент повече от две години , само че преди дни за пръв път призна намерено за връзката си със саудитския милионер Хасан Джамил.

Двамата са засичани от папараци неведнъж, а триумфите на изпълнителката, която се преквалифицира на бизнес дама, очевидно се дължат от елементи и на мощната мъжка поддръжка, на която се радва.

След връзката си с Крис Браун, която приключи с доста принуждение и кавги, певицата избягваше да приказва за любовния си живот. Но очевидно Джамил я прави толкоз щастлива, че тя желае всички да знаят това .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Окт 9, 2019 в 6:34 PDT

В изявление за Vogue Риана призна, че връзката й се развива ужасно и е на седмото небе. Най-голямата смяна, която е настъпила в живота и на двамата, е че те към този момент имат в графика си наложителните " персонални " дни, които са свободни от работа и единствено за тях.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rihssan4ever (@rihssan4ever) на Юни 6, 2019 в 3:47 PDT

Затова и към този момент без никакво подозрение певицата е подготвена да стане майка и да подари обичания си с наследници. Друга разумна стъпка сред двама влюбени е сватбата. И тя е все по-замечтана и за нея.
 Риана, автобиографията й в фотоси Rihanna и първокласните й издания
Автобиографията на Риана - за 5760 евро

Певицата с изненада за почитателите си

В диалог с Ана Уинтън Риана разкри, че мечтаната й булчинска рокля би била взаимно създание сред нея и Джон Галиано . Дизайнерът работи като креативен шеф на стилната къща Maison Margiela, която стои зад една от най-запомнящите се визии на певицата - тази на Met Gala 2018.
 Снимка 447146

Явно Риана е останала повече от очарована от работата с Галиано и крайния резултат от нея. Затова е сигурна, че точно с него желае да основат роклята, която ще облече в огромния ден, когато ще каже " Да " на своя обичан мъж. А ние сме съвсем сигурни, че това ще е точно Джамил, а сватбата не е по никакъв начин надалеч .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР