Риана беше обвинена в обида на религията заради фотосесия за

...
Риана беше обвинена в обида на религията заради фотосесия за
Коментари Харесай

Богохулство: Обвиниха Риана в обида към религията

Риана беше упрекната в засегнатост на религията поради фотосесия за списание Interview, в която се появи като монахиня.

В Инстаграм под фотосите на 36-годишната певица се появиха доста възмутени мнения: фотосесията на Риана е наречена „ осквернение “ и „ насмешка с религията “.

" Обичам Риана, само че в никакъв случай не съм разбирал тази фикс идея за сексуализиране на религиозни хрумвания “, написа един консуматор.

INTERVIEW. spring 2024 cover.
— Rihanna (@rihanna)

Други се оплакаха, че „ религиозните облици се употребяват за неверни цели “ и подлагаха на критика Риана, че от всички изображения е избрала това, което е обвързвано с религията.

Някои консуматори се застъпиха за певицата и попитаха критиците дали са правили сходни мнения към изявленията на всички, които са се облекли като монахини за Хелоуин.

По време на фотосите за списанието певицата театралничи на стилната фотографка Надя Лий Коен, която е известна със съдействието си с Миу Миу, A$AP Роки и Ким Кардашиян. Риана опитва визии от Dior, Bottega Veneta, Loewe, Loro Piana и Savage x Fenty.

В изявление за изданието тя сподели, че мисли за пластична интервенция за покачване на гърдите. „ Искам гърдите си да са притиснати към раменете ми, тъкмо където бяха. Не желая импланти. Просто желая покачване “, сподели тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР