Риалитито Игри на волята: България започна едва преди няколко дни,

...
Риалитито Игри на волята: България започна едва преди няколко дни,
Коментари Харесай

Историята на Марешка от ''Игри на волята'' е шокираща, а тя - една наистина силна жена

Риалитито " Игри на волята: България " стартира едвам преди няколко дни, само че събитията там се развиват толкоз бурно, че напълно скоро ще имаме първи изпъден от конкуренцията. 

Затова, въпреки че към този момент няма никакви изгледи Марешка да бъде изгонена скоро, бързаме да ви я представим. Защото историята ѝ е колкото страшна, толкоз и впечатляваща.

Марешка Глущук е родена през 1996 година във Варна, само че родителите ѝ са чеченци. Израсва в Чечня и е омъжена едвам на 15 година На 18 година ражда сина си, Амир.

В фамилията на мъжа си е била непрекъснато унижавана и обиждана, като даже не са ѝ разрешавали да се радва на детето си, с цел да израсне като твърд мъж. Вечерно време мъжът ѝ я насилвал.

Марешка не намирала схващане и у фамилията си. Още от дребна майка ѝ я обиждала и ѝ казвала, че е най-грозното създание. Баща ѝ пък ѝ споделил, че в случай че избяга от фамилията на мъжа си, ще я намерят и ще бъде заклана.

Въпреки това Марешка избягала от Чечня и пристигнала в България единствено с облеклата на гърба си. 

За да показва свободата си станала модел и даже се снимала за Playboy. Баща ѝ схванал и я карал да си смени името, тъй като била позор за фамилията. 

Лелите ѝ пък го увещавали да я примами да се върне в Чечня, с цел да я убият.

 

Мареша дефинира живота си преди да одобри християнството като пъкъл. Ходила забулена, нямало право да носи парфюм, а да приказва с мъж било изцяло неразрешено. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР