Риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът й – рапърът Кание

...
Риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът й – рапърът Кание
Коментари Харесай

Ким Кардашиян и Кание Уест си наеха частна пожарна

Риалити звездата Ким Кардашиян и брачният партньор й – рапърът Кание Уест – си наеха частна пожарна команда, с цел да спасят от горските пожари в Калифорния фамилната си вила в Хидън хилс в окръг Лос Анджелис, на стойност 60 милиона $, заяви TMZ. В този окръг и в прилежащия Вентура бушува един от десетте крупни горски пожара в Калифорния и там е въведен режим на наложителна евакуация.

Вилата на Кардашиян и Уест е ситуирана по подобен метод, че в случай че бъде обхваната от пламъците, те ще се трансферират и на прилежащите домове. Поради тази причина съпрузите решили да наемат частен екип пожарникари, с цел да не позволен сходен ход на събитията. Комплексът Хидън хилс е бил планиран от архитекта Арчибалд Хенсън през 50-те години на предишния век и е ситуиран на повърхност от 4,4 квадратни километра. Той е от закрит вид и подслонява доста звезди.

Стана известно, че пожарите в Калифорния са унищожили домовете на поп звездата Майли Сайръс, на китариста Нийл Йънг и на артиста Джерард Бътлър. Сред евакуираните се оказаха певиците Лейди Гага, Иги Азалия, Шер, а също по този начин и режисьорът Гийермо дел Торо.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР