Риалити фурията Миглена Каканашева-Мегз заяви, че с транспортния бос Румен Рончев

Риалити фурията Миглена Каканашева-Мегз заяви, че с транспортния бос Румен Рончев ...

Мегз се върна при Рончев?.


Риалити фурията Миглена Каканашева-Мегз заяви, че с транспортния бос Румен Рончев са само приятели и не се е върнала при него. Слуховете тръгнаха след като папараци бяха хванали екс-двойката заедно в центъра на Пловдив. "Не съм се върнала при него. Връзката ни приключи още миналата година", отсече дизайнерката.

"Нямаме връзка. Тя приключи още миналата година, но живеем в един град и нямаме враждебни отношения. Затова, когато се засичаме, си говорим, поздравяваме се", разясни още Мегз пред България Днес.снимка: в. България Днес

След като неотдавна Каканашева обяви раздялата им, тя не пропусна да избухне срещу бившия си партньор. С поведението си остави впечатление, че двамата не са се разделили с добро. Тя дори стигна дотам, че разпространи тяхни чатове, от които лъсна грозната им разправия. От тях стана ясно, че двойката е спорила често за пари, а освен това и двамата са имали забежки.

"Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми, вече не е моя тежка отговорност", категорична е към момента Каканашева.
 

Източник: hotnews.bg