Риалити фурията Миглена Каканашева-Мегз заяви, че с транспортния бос Румен

...
Риалити фурията Миглена Каканашева-Мегз заяви, че с транспортния бос Румен
Коментари Харесай

Мегз се върна при Рончев?

Риалити фурията Миглена Каканашева-Мегз съобщи, че с транспортния необут Румен Рончев са единствено другари и не се е върнала при него. Слуховете потеглиха откакто папараци бяха хванали екс-двойката дружно в центъра на Пловдив. "Не съм се върнала при него. Връзката ни завърши още предходната година ", отсече дизайнерката.

"Нямаме връзка. Тя завърши още предходната година, само че живеем в един град и нямаме враждебни връзки. Затова, когато се засичаме, си приказваме, поздравяваме се ", обясни още Мегз пред България Днес.



фотография: в. България Днес

След като наскоро Каканашева разгласи раздялата им, тя не пропусна да избухне против някогашния си сътрудник. С държанието си остави усещане, че двамата не са се разделили с положително. Тя даже стигна до такава степен, че популяризира тяхни чатове, от които лъсна грозната им препирня. От тях стана ясно, че двойката е спорила постоянно за пари, а също така и двамата са имали забежки.

"Двамата към този момент нямаме общо и това по какъв начин ще продължи той с живота си или някогашните ни общи компании, към този момент не е моя тежка отговорност ", безапелационна е все още Каканашева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР