Резултатите са каквито очаквахме, което ни прави удовлетворени, заради това,

...
Резултатите са каквито очаквахме, което ни прави удовлетворени, заради това,
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Резултатите са каквито очаквахме

Резултатите са каквито чакахме, което ни прави задоволени, поради това, че в общинските препоръки на огромните градове, в това число на София, ще има представители на " ИТН ". Те ще вършат това, което партията прави в Народното събрание. Достигаме и надминаваме резултатите си от парламентарните избори, което за нас е една хубава база за нов предварителен избор. Това съобщи претендентът за кмет на София от " ИТН " Ивайло Вълчев в първи коментар след края на изборния ден.

По думите му съгласно изследванията на партията резултатите в страната ще са по-високи от тези в столицата. " Утре Слави Трифонов има предпочитание и ще каже няколко думи. В Изборния кодекс има много неща за поправяне ", съобщи Вълчев. И посочи, че от неналичието на машини губят всички.

" Искаме машините да са сигурни, когато даваме вота си. Не бях благополучен да гласоподавам на хартия, само че когато имаш волята да кажеш нещо на политиците, няма опрощение да не излезеш да гласуваш ", съобщи той пред Нова.

От своя страна Пламен Данаилов също показа, че партията печели повече поддръжка, в сравнение с парламентарните избори, което се смята за триумф. " Затова не сме разочаровани, а по-скоро сме задоволени. Винаги може повече, само че това сега е действителността ", уточни той. И добави, че няма изясненост кой ще бъде на балотаж и по тази причина Има Такъв Народ няма да приканва своите гласоподаватели за кого да гласоподават, а ще оставят решението им на тяхната преценка. 

" Надявам се да има опция за гласоподаване с машини и по електронен път, за какво не и по пощата. Така ще се усили изборната интензивност и ще се понижат невалидните бюлетини ", разяснява Данаилов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР