Резултати с немска прецизност предлага на пловдивчани медико-диагностична лаборатория „Кандиларов”.

...
Резултати с немска прецизност предлага на пловдивчани медико-диагностична лаборатория „Кандиларов”.
Коментари Харесай

Лаборатории „Кандиларов” в Пловдив: Резултати с немска прецизност

Резултати с немска точност предлага на пловдивчани медико-диагностична лаборатория „ Кандиларов”. Създадена през далечната 1999 година, тя се утвърди като една от най-големите и водещи частни лаборатории в България със статут на здравно заведение от доболничната помощ.

Разполага с висококвалифициран медицински личен състав, съвременно съоръжение, лична мрежа от куриери и медицински представители и добре развити филиали. С цел улеснение на пациентите с изключение на централните лаборатории в София, Варна, Гоце Делчев и Пловдив, към този момент действат и над 50 филиала в цялата страна. Само в Пловдивска област пунктовете са четири – на бул. " Македония " № 2В, ул. „ Воевода Руси Славов” 2, ул. " Кавала " 20 и в село Белозем, община Раковски, на ул. „ Михаил Марков” 6а. До месец се чака да започват и още три, единият от които се разкрива в Пазарджик. Мобилни екипи оферират домашни визити за жителите на Пловдив и района, даже и в по-отдалечените обитаеми места.



Лаборатория „ Кандиларов” прави голям набор от проучвания във всички области на медицината – хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални проучвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен разбор, мониторинг на лекарства и молекулярна диагностика.

Във връзка с актуалната пандемията от COVID-19 предлага бързи антигенни и PCR проби, количествени проби за IgG и IgM антитела, вирус-неутрализиращи антитела и проучване по метода ELISA.



„ Кандиларов” разкри и лаборатория на Терминал 1 и Терминал 2 на Летище София. Локацията на Терминал 2 е първата и единствена денонощна лаборатория в България и може да издаде резултат до 40 минути.

Изготвени са и голям брой пакети с разнообразни типове проучвания на всички възрастови групи, способстващи за диагностициране на голям брой болести. Те се оферират на промоционални цени. Има и ваучери за отстъпка в интернет уеб сайтове.

Сключила е контракти за осъществяване на медико-диагностични проучвания с доста огромен брой държавни и частни лечебни заведения, медицински центрове и клиники в цялата страна. Работи с Националната здравно-осигурителна каса и редица частни здравно-осигурителни фондове.



От 1 юли 2010 година лаборатория „ Кандиларов” е сътрудник на „ Лимбах “ – най-голямата медико-диагностична лаборатория в Германия и една от водещите в Европа. Това дава достъп до най-новите и високотехнологични проби и уголемява неведнъж диапазона на предлаганите медико-диагностични проучвания на българския лабораторен пазар.

Гаранция за качество, акуратност и меродавност на резултатите в лаборатория „ Кандиларов” е и получената акредитация по ISO 9001:2008, която се възобновява всяка година, след осъществяване на одит от външни оценители.



Амбициите са лаборатория „ Кандиларов” да продължава да уголемява активността си и да бъде един от водачите на пазара. Да е лабораторията с най-високо качество в България, както и референтна лаборатория за страната. Да продължава да бъдем лабораторията, на която лекари и пациенти имат вяра.















Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР