Резултатът наистина е скромен, ако гледам личния си резултат. Но

...
Резултатът наистина е скромен, ако гледам личния си резултат. Но
Коментари Харесай

От ИТН са доволни, че влизат в общинските съвети в големите градове

" Резултатът в действителност е непретенциозен, в случай че виждам персоналния си резултат. Но резултатите на Има Такъв Народ и в София, и в страната ни карат да се усещаме като хора, които добре са свършили своята работа, защото ще бъдем показани в общинските препоръки в огромните градове, чакаме резултатите в по-малките. За партия, която се явява за пръв път на такива избори, мислим, че сме изпълнили сносно задачата, която си бяхме сложили ". Това разяснява пред БНР претендентът за кмет на София от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев.

" Резултатите са такива, каквито ги чакахме. Нашата цел беше да не падаме под електоралните си резултати от изборите за Народно заседание, да ги качим там, където имаме опция – виждаме, че това се е случило ", уточни той.

По думите му Има Такъв Народ е една от двете политически сили, които ще вземат участие в локалното ръководство след независимо присъединяване във вота.

Вълчев има вяра, че бъдещето е в отдалеченото, електронното, машинното гласоподаване:

" Аз намирам това, което се случи, за безспорна нелепост дали от страна единствено на един човек, дали като някакъв малко по-голям скрит план, само че персонално за мен това не беше прелестно ".

По думите му най-лошото е, че абсурдът е хвърлил голяма сянка на подозрение върху това по какъв начин ще протече вотът. Според него Изборният кодекс би трябвало да се отвори.

Вълчев уточни още, че остава с усещане, че е целеустремено хората да бъдат отвратени от политическия живот.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР