Резервният вратар на Ливърпул Куивин Келъхър призна, че оставането му

...
Резервният вратар на Ливърпул Куивин Келъхър призна, че оставането му
Коментари Харесай

Неочакван герой за Ливърпул обмисля дали да не напусне

Резервният вратар на Ливърпул Куивин Келъхър призна, че оставането му в клуба и за идващия сезон не е несъмнено. През миналата акция 23-годишният пазач нашумя с присъединяване си в шампионата за Купата на лигата, където беше първи избор на Юрген Клоп и даже във финала против се трансформира в воин, откакто вкара победната дузпа.

Ирландският национал е младеж на клуба от “Анфийлд ”, само че е допустимо да потърси реализация на друго място. Неговият контракт с “червените ” е до 2026 година

“Не съм сигурен какво се случва сега - съобщи Келъхър през днешния ден. - Все още не съм поставил края на сезона, тъй като ми предстоят още дуели за националния отбор. След това към този момент ще беседваме и ще забележим какво ще стане. Тогава ще вземам решение ”.
  Юрген Клоп изясни за какво е избрал Келъхър Юрген Клоп изясни за какво е избрал Келъхър
Безспорен титуляр на вратата на Ливърпул е Алисон, а в края на месеца изтичат договорите на други двама от запасите - Лорис Кариус и Адриан. Мърсисайдци разполагат още с 19-годишния бразилец Марсело Питалуга и 18-годишния англичанин Харви Дейвис, които обаче не са част от първия отбор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР