Резервният вратар на Ливърпул Адриан Сан Мигел е вероятно да

...
Резервният вратар на Ливърпул Адриан Сан Мигел е вероятно да
Коментари Харесай

Резервата на Алисон може да поеме през лятото към Бетис?

Резервният вратар на Ливърпул Адриан Сан Мигел е евентуално да се върне в родината си след края на сезона, отивайки в някогашния си тим Реал Бетис. 33-годишният испанец се причисли към „ червените” със свободен трансфер, откакто напусна Уест Хем Юнайтед през лятото.

Адриан трябваше небрежно да стартира работата си в Ливърпул, откакто Алисон Бекер се контузи през първото полувреме на първата среща за мърсисайдци против Норич Сити. Той изигра до момента осем мача във Висшата лига и бе с основна роля за спечелването на Суперкупата на Европа против Челси.

Сега испанските медии пишат, че Реал Бетис възнамерява да се укрепи със стража през лятото. Там той ще се конкурира с някогашния вратар на Евертън и Уигън Атлетик Жоел Роблес, който в този момент е избор №1 на вратата на „ Бенито Виямарин”. Бетис към този момент взе през лятото юношеския вратар на Испания Дани Мартин, само че стражът мъчно се приспособява към новия си тим след прехвърлянето от Спортинг Хихон.

Адриан пък е младеж на „ зелено-белите” и има 32 мача за тима в Ла Лига, след което се мести в Англия, с цел да играе за Уест Хем през лятото на 2013-а година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР