Рейтингът на одобрение на президента Байдън, най-ниският за всеки президент

...
Рейтингът на одобрение на президента Байдън, най-ниският за всеки президент
Коментари Харесай

Какво ни казва рекордно ниският рейтинг на одобрение на Байдън, който Тръмп обхваща събранията в Айова преди изборите през ноември 2024 г.

Рейтингът на утвърждение на президента Байдън, най-ниският за всеки президент на Съединени американски щати през последните 15 години, комбиниран с поразителната победа на някогашния президент Тръмп в партийните събрания в Айова служи като камбана преди общите избори през ноември 2024 година – само че политическите наблюдаващи се питат дали е прекомерно рано да се одобри, че реваншът сред Байдън и Тръмп е обезпечен.

И въпреки всичко няколко политици, които приказваха с Fox News Digital, предвиждат, че в случай че не се случи реванш, това ще се дължи на отдръпването на Байдън от конкуренцията – а не на Тръмп, който не съумя да обезпечи номинацията.

„ Уникален аспект на тази президентска година е, че в действителност няма примитивен сезон за нито една от партиите. Байдън съумя да задържи кандидатите отвън бюлетините и преднината на Тръмп измежду гласоподавателите на Републиканската партия е астрономическа. Свлачището на Тръмп в Айова е изказване. И въпреки дебатите и този развой да са значими за хората да опознаят с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР