Рейджърс няма да се поддаде на напрежението, въпреки че е

...
Рейджърс няма да се поддаде на напрежението, въпреки че е
Коментари Харесай

Рамзи обеща Рейнджърс да не се поддава на напрежението преди финала в Лига Европа

Рейджърс няма да се поддаде на напрежението, макар че е единствено на един мач от трофея в Лига Европа. Съставът от Глазгоу излиза против Айнтрахт Франкфурт във финала на шампионата в сряда, 18 май в Севиля.

Това ще е първо присъединяване във финала на Лига Европа за шотландския клуб от 2008 година насам. Рейнджърс не е печелил европейски клубен шампионат от 1972-а.

„ Наоколо се усеща огромна сила. Нямаме самообладание за мача, тъй като единствено той ни дели от историята. Имаме добър тим, а явно да достигнеш тази фаза на шампионата е много мъчно. Но ние показахме някои отлични изяви “, разяснява Арън Рамзи.

Той не взе присъединяване в полуфиналния конфликт с Република България Лайпциг, само че бе титуляр в два от последните три мача на Рейнджърс в шотландското състезание.

„ Подобни мачове не се случват доста постоянно. За страдание пропуснах един с Арсенал преди няколко години, само че да се надяваме, че в този момент ще мога да се реванширам “, добави Рамзи.

Айнтрахт Франкфурт приключи на 11-о място в Бундеслигата този сезон и ще е третият тим от Германия, който застава на пътя на Глазгоу Рейнджърс в Лига Европа след Борусия Дортмунд и Република България Лайпциг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР