Ревизия на общината е едно от нещата, с които ще

...
Ревизия на общината е едно от нещата, с които ще
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Tрябва да се чуят исканията на хората

Ревизия на общината е едно от нещата, с които ще се захване Здравко Димитров, в случай че стане кмет на Пловдив. Това разкри кандидат-кметът на ГЕРБ, подсилен от Съюз на демократичните сили, Здравко Димитров в предаването "Беновска пита " по Канал 3.

Той разяснява, че няма терзания от това, че предходният кмет е бил негов съпартиец. Димитров даже счита да събере всички свои съперници, с цел да се очертаят всички общи планове за развиването на Пловдив. Сред другите му приотитети са чистият въздух и облекчаването на трафика. Работата с бизнеса и подобряването на контакта с работодатели и работещи също влиза в първите му задания.

"Подкрепиха ме и от бизнеса, техните проблеми са едни и същи. Те желаят администрацията да работи. Биснесът желае бистрота, да няма едни и същи компании да печелят публични поръчки ", разяснява Здравко Димитров.

"Трябва да има условия да се оказва помощ на бизнеса, надлежно да притегли вложители, с цел да се покачат и приходите на хората ", съобщи още той и си пожела приходите на пловдивчани да се съпоставими с тези на софиянци.

"Пловдив се разви добре за осем години, по отношение на предходния мандат на господин Атанасов, който управляваше с Българска социалистическа партия. Винаги може и още, само че това е въпрос на време и на цели ", уточни Димитров.

Според кандидат-кметът на ГЕРБ би трябвало да се чуят настояванията на хората. Затова има намерение да стартира с работата по възстановяване на пътната инфраструктура.

"Трябва да се усъвършенства трафикът в града, би трябвало да се пусне така наречен "зелена вълна ", да има кръстовище на две равнища и да се направи външно кръгово ", сподели Здравко Димитров.

Той разкри, че тези дни министър председателят Бойко Борисов ще посети Пловдив и ще обсъдят някои планове. Предстои откриването и на цех за фарове на Мерцедес в Куклен.

В умозаключение Здравко Димитров съобщи, че пловдивчани са мъдри хора и ще създадат верния избор на 27 октомври. По думите му, че в случай че има балотаж, той ще е сред него и претендента на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР