Ревизираният Hyundai i20 вече се движи към старт на пазара

...
Ревизираният Hyundai i20 вече се движи към старт на пазара
Коментари Харесай

Обновеният Hyundai i20 - видео

Ревизираният Hyundai i20 към този момент се движи към старт на пазара с цени, започващи от 18 900 евро. Малкият автомобил се показва за новата моделна година с нов образ на предната и задната част, нова багра и разширени функционалности за свързване. Докато радиаторната решетка и предната ризница са модифицирани и придават на предната част на i20 спортно-елегантен тип, изгледът откъм гърба се характеризира с динамичния светлинен автограф на Z-образните LED задни светлини. Предлагат се и три нови екстериорни цвята – като всички лакови покрития, те могат да се комбинират с черен противоположен покрив.

Ефирният интериор прибавя и нови цветови акценти. Разширените функционалности за свързване на i20 обезпечават на пасажерите още по-удобно преживяване. Новите функционалности са общоприетият 4,2-инчов LCD инструмент, USB-A и USB-C портове начело и откъм гърба, система за незабавни повиквания eCall от второ потомство с 4G технология и актуализации по въздуха (OTA).

Безплатни OTA актуализации за три години са включени като стандарт от оборудването Trend нагоре, както и тригодишен абонамент за Bluelink Connect на Hyundai с практична информация в действително време и функционалности за дистанционно управление.



Базовият вид i20 е с 1,2-литров бензинов мотор с 62 кВт/84 к.с. и 5-степенна механична трансмисия в оборудването Select. В допълнение, двете линии съоръжение Trend и Prime, както и 1.0 T-GDI бензинов мотор с непосредствено впръскване се оферират в две равнища на мощ със 74 квт/100 HP и 88 кВт/120 HP. Във връзка със седемстепенната скоростна кутия със сдвоен съединител, 1.0 T-GDI е комбиниран с 48-волтова мека хибридна система, която оказва помощ за понижаване на разхода на гориво и излъчванията на CO2.

В i20 Select към този момент са включени, наред с други неща, новият 4,2-инчов екран с бордов компютър, 8-инчов сензорен екран, интеграция на смарт телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto, USB портове начело и откъм гърба, климатик, кожен волан с многофункционални бутони, отопляеми външни огледала, камера за заден ход и паркинг откъм гърба.

Стандартното съоръжение за сигурност включва, наред с други неща, самостоятелен помощник за спешно прекъсване с предизвестие за преден конфликт, в това число различаване на пешеходци и велосипедисти, интелигентно различаване на пътни знаци, помощник за следене на лентата и помощник за дълги светлини.

В равнище Trend (от 22 900 евро) има цифровн кокпит с 10,25-инчов екран и 10,25-инчов сензорен екран, навигационна система, Bluelink Connect с актуализации по въздуха, услуги „ онлайн “ като информация за трафика в действително време и безвъзмездни актуализации на карти. Оборудването в i20 Trend включва още новото амбиентно осветяване с 64 цвята, подложка за безжично зареждане на смарт телефони, отопляеми предни седалки, отопляем волан и електрически сгъваеми външни огледала.

Hyundai i20 Prime (от 27 900 евро) на практика не оставя какво още да се желае. Стандартни са напълно LED фарове и LED задни светлини, автоматизиран климатроник, умна ключ система със старт-стоп бутон и звукова система Bose. Преден асистент за паркиране, датчик за дъжд, отопление на задните седалки и автоматизирано затъмняващо се вътрешно огледало обезпечават спомагателен комфорт. Асистентът за самостоятелно спешно прекъсване има и функционалност за завиване, която предотвратява конфликти в зоната на кръстовището.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР