Реваншът е отворен. За съжаление, Фернандо Каранга получи неприятна контузия,

...
Реваншът е отворен. За съжаление, Фернандо Каранга получи неприятна контузия,
Коментари Харесай

Белчев: Реваншът е отворен, Каранга е с неприятна контузия

Реваншът е отворен. За страдание, Фернандо Каранга получи неприятна травма, която ще го извади за избран интервал от време, може би седмица. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след формалния си дебют отпред на „ армейците “. Третият престой на Белчев стартира по неприятен метод, откакто тимът отстъпи на Ботев Пд с 0:1 на Националния стадион в първи конфликт от полуфиналите на шампионата за Купата на България.


„ Когато не победиш, не е това, което искахме. Според мен през по-голяма част от мача владеехме топката, стигахме до наказателното поле на съперника и там нямахме концепция, с която да приключим започнатото “, стартира Белчев.

Той призна, че Фернандо Каранга е с травма, която го вади за избран интервал от време. „ Без централен нападател мъчно се случват нещата. За страдание, Фернандо Каранга получи неприятна травма, която ще го извади за избран интервал от време, може би седмица, само че в четвъртък ще имаме изясненост “.

Въпреки отрицателния резултат в първия дуел, родният експерт не губи вяра за реванша в Пловдив на 1 май. „ Реваншът е отворен. Ще създадем всичко допустимо да продължим напред за Купата на България. Ще си създадем нужните заключения и се надявам да извлечем най-хубавото “, сподели още той.

„ Настроението е положително в тези две тренировки, които имах. Ще променим няколко неща, с общи старания в най-скоро време всичко ще бъде наред. Има какво да се желае, футболистите се стараят. Във всеки един мач ЦСКА би трябвало да дава всичко от себе си. Арда е добър тим с добър треньор “, приключи наставникът на „ алените “ във връзка с последния мач на ЦСКА от постоянния сезон в Първа лига. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР