Рециклирането на басейни, използвани на световното първенство по водни спортове

...
Рециклирането на басейни, използвани на световното първенство по водни спортове
Коментари Харесай

Временните басейни - отличетлната черта на световното първенство по плувни спортове във Фукуока

Рециклирането на басейни, употребявани на международното състезание по водни спортове във Фукуока, Япония, дава водеща в промишлеността идея за стабилно развиване.

Общо шест типа спортове дефинират своите първенци в надпреварите на японска земя, а страната още веднъж се появи като водеща в софтуерно отношение.

Два от главните басейни за плуване, водна топка и артистично плуване са ситуирани в " Марин Месе Фукуока ", което е основното оборудване за шампионата. Към тях има още три краткотрайни басейна, които служат за тренировки и загрявка.

" Хората не постоянно отиват там, където има басейни, само че с потреблението на краткотрайни такива се основава опция за осъществяване на надпревари там, където са хора ", споделят уредниците на шампионата.

Временните басейни се сглобяват от авансово направени сегменти. Тези стоманени неръждаеми панели и преливници към този момент са били употребявани за олимпийските игри в Токио и в този момент още веднъж влизат в приложимост.

След международното състезание ще имат нов живот. Два от подготвителните басейни ще бъдат съединени и ще останат в четири начални учебни заведения във Фукуока. Основните пък още веднъж ще бъдат употребявани за надпревари.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР