Рецидивистът Цветан Апостолов е запалил няколко автомобила в Пловдив за

...
Рецидивистът Цветан Апостолов е запалил няколко автомобила в Пловдив за
Коментари Харесай

Рецидивист с 9 присъди пали автомобили в Пловдив за кеф, плаши с убийство след забележка

Рецидивистът Цветан Апостолов е запалил няколко автомобила в Пловдив за кеф, без да има съответен претекст за закононарушението. Действията са осъществени в централната част на града на 24 септември предходната година. Мъжът е запалил общо 4 автомобила – „ Шкода ”, „ Дачия ”, „ Ауди ” и „ Шевролет ”, на обща стойност 27 559,25 лева
Прочетете още
Няколко дни по-рано, на 17 септември, Цветан е заплашил с ликвидиране хора от личния състав на заведение „ Пилето ”, като също така е отправил закани, че ще възпламени ресторанта.

Днес Цветан Апостолов застана пред Пловдивския областен съд с повдигнати две обвинявания – за опасност за ликвидиране и за тенденциозен палеж на непознато имущество. Делото обаче не съумя да започва, защото в правосъдната зала липсваше един от потърпевшите – Крикор Вартанян. Той е претърпял тежка интервенция, след която следва дълго възобновяване и затова ще би трябвало да внесе писмена молба в 10-дневен период, дали желае процесът да премине без негово присъединяване.

Цветан Апостолов е с богато престъпно досие и досега има зад тила си 9 присъди за разнообразни закононарушения. От момента на задържането си, той е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража ” и изчаква делото в пловдивския затвор.

Следващото съвещание е планувано за 1 август и дотогава би трябвало да стане ясно дали изчезналият през днешния ден Крикор Вартанян държи да участва на делото, или процесът ще продължи без негово присъединяване.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР