Рецидивистът е опитал да вземе жена за заложник, съобщи 24

...
Рецидивистът е опитал да вземе жена за заложник, съобщи 24
Коментари Харесай

Извънредно! Хванаха Най-Издирвания Мъж В България!

Рецидивистът е опитал да вземе жена за пленник, заяви " 24 часа ". Засега няма детайлности от полицията какво тъкмо се е случило.

Мащабната акция по залавянето му е почнала още нощес, след подаден сигнал на тел. 112, съгласно който 48-годишният мъж от Добрич е бил видян в региона на ловешкото село Дойренци, а по-късно в край Александрово.

68-годишната локална жителка Гюлза Мехмедова се събудила към 1.30 часа и видяла през прозореца, че на улицата стои " мъжът от тв приемника ". Събудила и внука си, който също разпознал търсения пандизчия. После позвънили на дъщерята й, която пък алармирала Министерство на вътрешните работи.

Екипи на полицията и жандармерията са претърсвали региона през цялата нощ, като издирването през днешния ден е траяло в по-широк периметър. Претърсвани са села и покрайнините. По главните пътни артерии патрули на чиновници на реда са спирали всички коли за инспекция, а багажниците са били отваряни. Изключение не е направено даже за кола на регионалната администрация.

Преди обяд Иванов е бил издирван и в слънчогледова равнища към село Александрово, само че не е бил открит там, съобщи Българска телеграфна агенция, като се базира на неофициална информация от МВРВ ранния следобяд обаче е подаден нов сигнал, че е видян край град Летница, където малко преди 16.30 часа е бил арестуван на изхода на града.

Затворникът се е опитал да избяга, само че е хванат от чиновниците на полицията, към 70 жандармеристи и спецченгета от отряд за битка с тероризма.

48-годишният Борис Иванов излежава 13-годишна присъда за блудничество и обири, влезнала в действие от март 2011 година Той е излежавал присъдата си в общежитие от отворен вид, в което е бил изместен при започване на месеца. Беше назначена инспекция по какъв начин е било взето решението да бъде изместен в общежитие, а по-късно пуснат да работи.

По-късно през днешния ден министърът на вътрешните работи Валентин Радев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов и представители на прокуратурата ще дадат брифинг в Ловеч.

Очаквайте детайлности!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР