Рецидивист ще застане за пореден път пред Темида, след като

...
Рецидивист ще застане за пореден път пред Темида, след като
Коментари Харесай

Съдят бандит, нападнал брутално и ограбил жертвата си посред нощ в Плевен

Рецидивист ще застане за следващ път пред Темида, откакто Окръжната прокуратура в Плевен внесе в съда обвинителен акт против него. Обвиняемият В.А. ще дава отговор за брутално среднощно нахлуване и обир, осъществени в квартал „ Дружба “ в града.
Късно вечерта на 18 февруари м.г. В.А. се запил със собствен приятел. Малко преди среднощ извикал такси и дружно с приятеля си отишли в квартал „ Дружба “. После тръгнали пешком сред блоковете. В.А. забелязал, че стълбищното осветяване на един от жилищните входове се присъединило и решил, в случай че оттова излезе човек, да го ограби. Скрил се до вратата и щом тя се отворила, изблъскал във вътрешността излизащите от входа двама мъже. После блъснал с пестник в лицето единия от тях и му споделил „ Давай пари, телефон, каквото имаш… “. Забелязал, че мъжът държи в дясната си ръка мобилен телефон и портфейл. Издърпал ги, блъснал го още един път с пестник в лицето и избягал, твърди държавното обвиняване.
Плячката му се оказала мобилен „ Хуавей Υ6 “ за 173 лева, парична сума от 50 лева, флаш памет 8 гигабайта и персоналната карта на ограбения мъж.
Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР