Рецидивист със 7 присъди застава отново пред Темида по обвинение,

...
Рецидивист със 7 присъди застава отново пред Темида по обвинение,
Коментари Харесай

Отново пред Темида: Рецидивист със 7 присъди плаши със смърт кметицата на с. Селановци

Рецидивист със 7 присъди застава още веднъж пред Темида по обвиняване, че е заплашил кметицата на с. Селановци със гибел, оповестяват от Районна прокуратура - Враца. 

Обвиняемият е на 72 години и има богато престъпно досие. Осъждан е с влезнали в действие 7 присъди , разкриват от държавното обвиняване. 

Мъжът към този момент е бил наказван за същото закононарушение през 2020 година. Тогава той още веднъж се заканил със гибел на кметицата на с. Селановци. Осъден е и, откакто изтърпял наказването си, мъжът се върнал в селото. 

През ноември 2021 година мъжът се обадил по телефона на кметицата и още веднъж отправил закана за ликвидиране към нея . През идващите няколко дни той обикалял региона на кмеството . Жената се почувствала застрашена и подала сигнал в полицията. 

С дейностите си А.М. е направил закононарушение против личността , като се заканил с ликвидиране на длъжностното лице във връзка осъществяване на службата и функционалността му, което породило състоятелен боязън за реализирането му у Р.К, изясняват от държавното обвиняване. 

Предстои делото да продължи в съда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР