Рецептата е от руската народна медицина и се препоръчва от

...
Рецептата е от руската народна медицина и се препоръчва от
Коментари Харесай

Руската Народна Медицина Учи: Отървете Се От Разширените Вени С Отварата От Чудодейните Зелени Домати!

Рецептата е от съветската национална медицина и се предлага от доста лечители от най-голямата страна в света. А каква е тайната на доматите? Всъщност това въобще не е загадка, само че малко хора са осведомени с този факт. А точно, че постоянната консумация на този апетитен зарзават (а съгласно някои теории плод) служи за попречване на ракови и други болести. Също по този начин доматът съдържа вещество, което е покрай действието на аспирина. Доказано е, че въпросната киселина разрежда кръвта. Но назад към първичния проблем – разширените вени. Измийте няколко зелени домати. След това ги нарежете на филии със междинна дебелина. Ако доматите са от вашата или нечия градина – още по-добре.

След това наредете нарязаните домати върху мъчителните сектори и ги стегнете с бинт. Трябва да държите доматите, до момента в който усетите изтръпване на кожата. За всеки човек този миг идва след друг интервал от време, написа vipnews168.

ВНИМАНИЕ! Ако усетите парене, махнете незабавно доматите, допустимо е да сте алергичен и това лекуване да не е уместно. Иначе повтаряйте процедурата по пет пъти дневно. Видими резултати идват след първите няколко дни, а след две седмици венозните възли почват да избледняват, а болките да изчезват.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР